ÖKEN.

Här var det öken. Torka. Bloggtorka. Det har varit en vecka full av aktiviteter. Veckan som kommer blir lugnare. Då ska jag nog blogga bättre. Kanske.


TE THE TEH....

Husets herre har idag huserat i köket. Resultat? Scones till kvällsmat. Och te. I min rosa jumbokopp! Drack kanske te en gång i månaden förrut. Efter inköpet av min rosa jumbokopp har tedrickandet ökat markant. Till typ. Två gånger om dagen(!). Lite kuriosa bara.


Fredagsmyyyyyys (!)

img_9048 (MMS)

Fredagsmyyyyyys (!)


SURFTID

Har lite surftid. (Läs den minsta flickan sover och jag har inga serier att titta på.) Har kollat fejjan. Har kollat alla mina blogg-favoriter. Flera gånger. Har kollat mailen. Tre gånger. Jag har inget jag borde köpa på blocket. Inte heller på tradera. Alltså. Jag har inget att surfa på. Punkt. Kanske skulle kunna dammsuga. Nä. Jag tittar på Malou istället. Jag och panschisarna. Men. Malou är bra. Anders Bagge är på besök. Anders Bagge är bra. Tydligen är även han lite som Sheldon Cooper. Han måste sitta längst fram till höger när han flyger. Spännande. Titta på avsnittet om du får tid.

Snart ska vi åka till Peking. Jag och den minsta tjejen. Tillsammans med Em och den lite större minsta tjejen. Hem till fröken J och den minsta pojken. Rykten om tacopaj florerar.

ARTONTUSEN MILJARDER (!)

Idag på radion var det en kvinna som pratade om något mycket viktigt. EUs skattkista. Pengarna som ska rädda Europa från undergång. Iallafall så försökte hon förklara hur mycket pengar artontusen miljarder svenska kronor är. Det är så mycket pengar att man inte kan förstå. Sjukt mycket pengar. Som kvinnan på radio uttryckte det så är det artontusen miljarder pantburkar. Sjukt många burkar. I Sverige pantas omkring en miljard burkar på ett år. Vi skulle alltså behöva panta burkar i artontusen år och inte göra av med pengarna för att fylla på EUs skattkista. Arton. Tusen. År. Eller så skulle 120 personer behöva vara så rika som Ingvar Kamprad och skänka alla sina pengar. Då får man artontusen miljarder att lägga i skattkistan.


ÄNTLIGEN 2.0

Satsumassäsong. Bra eller anus? Bra. Bra. Bra. BRA!

Jag väntar hela våren och sommaren på att satsumassäsongen ska dra igång. Det gör jag varje år. Fast jag vet inte om det innan den är här. Konstigt. Men gott!


HÖST-TV!

Vi har haft en otroligt ansträngande helg. Vi har ätit. Tittat på tv. Ätit godis. Somnat på soffan. Promenerat. Förskolescoutat. Barnvaktat. Sovit mitt på dagen. Ätit. Ja, ni fattar. Mycket ansträngande alltså. Därför avslutar vi nu med söndagsfika. Premiären av Pan Am. Och. Säsongspremiär av NCIS Los Angeles. Höst. Höst. We love the höst!


LIVING WITH SHELDON COOPER!

(Förlåt Henrik!)
Av föregående inlägg så kan man förstå att Henrik tittar på Mythbusters. Ett sprojlans nytt avsnitt. Jag tittar inte. Chocker. Jag ritar. I köket. Köket sitter ihop med vardagsrummet. Av ren artighet frågar jag Henrik om jag får lyssna på musik. Han svarar ja, men lite motsträvigt. Jag tänker och förklarar att jag inte ska ha så högt. Jag sätter på musik och konstaterar att Adam och Jamie (gubbarna på tv) överröstar kära Marit. Jag reser mig och hämtar mina hörlurar i Tv-bänken.

- Mä, du behöver ju inte ha hörlurar på dig!!
- Öh Sheldon Cooper!! Det är du som stör mig!

I'm Leonard Hofstadter. I'm living with Sheldon Cooper. Förstår du inte. Kolla här.
BESTIE!

Tuschpennan är min nya bästis. My Best Friend forever. My BFF. Bestie. Självklart toppar den inte mina besties in real life. Men. Den toppar lätt Ett sprillans nytt avsnitt av Mythbusters. Lätt. När jag blir modig ska jag visa. Men inte innan.

FRUKTSTUND

Som sagt. Vi har varit i Karlskoga i helgen. Med oss därifrån hade vi en frysväska. En sådan där blå stor en. Full med bär och svamp och sylt. Det är bra att få fylla frysen utan att behöva plocka ett enda bär själv. Jag tycker faktiskt inte att det är så roligt att ströva i skogen och plocka saker från marken. Men jag vill gärna ha de dära sakerna från marken. Så jag är mycket tacksam. Jag får dessutom ha det mesta i fred. Yey for me.

Med oss från Nobels Karlskoga fick vi också en stor påse äpplen. Äter man alla dem får man ajaj i magen. What to do? What to do? Kräm idag. Äppelrutor imorgon.


AVLAGD

Ledsen. Jag har visst legat av mig lite ett par dagar. Ber om ursäkt. Eller egentligen inte. Jag skriver ju förstås när jag vill.

I helgen har vi varit där Henrik växte upp. I Karlskoga. Vi har ätit gott. Slappat. Promenerat. Frusit lite. Lekt. Och så har vi spelat Kul Kul. Summa sumarum. En fantastiskt härlig och kul helg.PÅ EN TORSDAG!?

Låter bilden tala för sig själv. Ganska skön morgon.


THE HAIR OF THE DAY

Utsläppt. Kanske inte så märkvärdigt. För er. Men. För mig. Jättejobbigt. Helt okej och praktiskt. Tills man går ut på östgötaslätten. I östgötablåsten. Hår i ansiktet. Hår i munnen. Bläk.


BULLEN

Inte tv-programmet Bullen. Men kanelbullen! Kanelbullens dag idag. Var tvungen. Att. Baka.


GOTTA LOVE IT.....

Just det. Älskart. Eller snarare. Hatart. Jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att dammsuga. Jag kan gärna (läs hellre) städa badrum. Damma. Byta sängkläder. Diska. Tvätta. Men dammsuga. Det är såååå tråkigt. Ännu tråkigare blir det när dammsugaren bara orkar halva undre plan. Sen måste den vila. Om den nu vaknar till liv igen. Men iallafall så. Undre planet är lika stor som det övre. 108 kvadrat delat på två är 54 kvadrat. Undre plan är alltså 54 kvadrat. Hälften av 54 är 27. 27 kvadrat. Den hyffsat nya dammsugaren klarar alltså inte ens min första studentlägenhet. Kanske. Måste. Köpa. Ny.


THE PANTS OF THE DAY

Dyng förkyld. Som alla andra. Hänger på soffan. I mjukisar.


MARKOLIOO-OO-OO

Åååååå åka pendel tåg. Jag är en looser baby. Jag har inget körkort.

Ett rätt av tre. Jag har ett körkort. Jag anser väl inte direkt att jag är en looser. Alltså har Markolioo fel i de två sista påståendena (?). Däremot. Jag åker pendeltåg. Linköping - Norrköping. Aphäng. All day lo-oo-ong.

Måste. Sluta. Skriva. Mår. Illa. Åksjuktjejpunktorg.


RSS 2.0