LÖRDAGSSKOG

img_9407 (MMS)

Okej. Jag är i vallaskogen. Jag hade tid. Det här är den svarta lördagen. Vi lever. Vi mår bra. Men vi saknar fröken J.


LITE ONT OM TID VA!

Kära Läsare.

Ni är typ en per dag. Hej. Jag hinner inte blogga. Jag har ett sressigt liv. Jag hänger med mitt nya gäng förstår ni, eller jag kanske får säga du. Mitt nya gäng tar upp all min tid. Jag är ledsen men det är inte mycket som kan konkurrera med Nate Archibald, Chuck Bass, Sarena van der Woodsen och Blair Waldorf. I'm stucked. Kanske att jag har tid att ta mig till Vallaskogen imorgon. Vi får se.

You know you love me. XOXO

SÖNDAGSLUNK

img_3545 (MMS)

Dagens-vi-ska-bara-hänga-på-soffan-skörd; vi har inte längre några Tujor i trädgården. De står i säckar i förrådet. Nakenträdgårdpunktse.


REGN

Om man har shorts på sig en fredag i augusti och det regnar så här mycket. Då KAN man inte gå ut. Om man istället byter om till en ziperall. Då FÅR man inte gå ut. Yey for me!

TROTS (!)

Är inne i min period av hösttrots. På våren har jag vårtrots. Vägra visa benen. Bara bära långa byxor, men svala. Nu är det hösttrots. Trotsar höstkylan som det regnoväder som drar över Sverige för med sig och tänker inte sätta på mig långa byxor. Idag heller. Våga. Vägra. Långbyxor. Punkt. Nu.

Städa, städa varje fredag o så varje jul. Det tycker jag är kul. NOT.

BEST OF THE BEST

img_5395 (MMS)

Det är många saker som är det bästa jag vet. Här är en. Första avsnittet av en serie. Det är vacker och oförstört på något vis. Idag skulle jag välja vilken serie jag skulle titta på. Jag kom på många olika serier. För det finns många som är bra. Jag gillar serier. Lite av en nörd kanske. Men iallafall. Jag hamnade på återigen på första avsnittet av One Tree Hill, min all time favourite feel good serie. Första avsnittet är fantastiskt. Nathan är en riktig bad ass, Peyton not so cheery, Lucas ensamvargen och Haley är nördigare och flamsigare än någonsin. Stört säger du, amazing säger jag. First of all you don't know me and second of all you don't know me. (P. Sawyer)


TALBOK

21.00. Kanal 5. The Departed. Sjukt bra film. Jag har hört det. Jag vet det. Jag har sett den, eller iallafall lite. TVÅ gånger. Nu ska jag ge det ett tredje försök och faktiskt se hela. Tredje gången gillt? Har ju ganska dålig karaktär så om en timme har jag säkert vänt bort huvudet och valt att ha talbok istället. I fem minuter. Sen sover jag.

SKAPA PUNKT NU

img_2355 (MMS)

Trots lite ruskigt väder spenderar vi åter en dag i trägår'n! Härligt för både hjärta och själ att få skapa lite.


LYXELILÖRDAG

Det här kallar jag livet. Fotbad i trädgården (får inte kalla det altan tydligen). I solen. Med ett glas cola. Och Henrik är och slänger skräp på tippen. Lyxhustrulördag delux.


SMART ASS?

img_8915 (MMS)

Tydligen så räcker inte 275 högskolepoäng för att lösa Linköpings-postens sudoku och korsord. Två ord har jag skrivit!


NÖJD

Är sjukt nöjd över Tv4s tv-tablå såhär en fredagförmiddag.


Doctors.
Världens strängaste föräldrar.
Hem till gården.
Hem till gården.
Holby City.
Bonde söker fru.
I nöd och skuld.
Raising Hope.
Samantha.

And so on... Star Trek, 23.10, är kanske det mest upplyftande Tv4 har att visa. Jag gillar inte ens Star Trek. Skulle förstås kunna byta kanal. Men. Satt kanal sitter. Och snart har vi ingen tv-dosa kvar.


WORDFEUD!

img_2241 (MMS)

WORDFEUD!


STÄDA


Jag skulle städa, bara lite. Inte. Slänga. Allt.
Städa, bara lite. Inte. Slänga. Allt.
JAG. SLÄNGDE. ALLT.

Efter tre timmar.
Nytt. Nu. Kör. Vi.

RSS 2.0