STILTJE.

Jag är liksom lite back on track nu va. Tillbaka i verkligheten. Tillbaka på jobbet. Efter elva månader i en bubbla. En mycket fin bubbla. Men hela det här backet on tracket skapar som ni kanske märker också en del stiltje. Här alltså. Och på twitter. Det är inte för att jag inte hinner utan för att jag inte har så mycket att dela med mig av. God morgon. Frukost. Buss. Jobb. Lunch. Jobb. Buss. Bus. God natt. Så ser det ut.

Ska försöka hitta på något annat kyligt att skriva om. Kanske ska visa ett par kjolar, några klänningar och mitt senaste måleriprojekt. Håll ut.


SÖNDAGSRUTIN.

Åååå äntligen! Äntligen kan vi gå tillbaka till vår gamla söndagsrutin. BONES. I love Bones. Eller mest Booth. Special Agent Seeley Bones. Han är liksom mitt frikort. Även om jag tvekar och vill byta ibland. Got to go!


RÖTTRÖTTRÖTT.

Röd dag. Jobbar lite. Dagen till ära. Men det är ganska härligt. Jag har dessutom ett kilo godis i väskan som jag ska äta sen.


LAST DAYS.

Njuter av mina sista dagar i frihet. Innan det är dags att gå ner i gruvan igen. Efter elva månader. Hoppas på att min kopp te, mina gamla saffransbullar och en bra film ska dämpa ångesten lite.


NO RULES.

Det är väl det här som kallas sjukdomsvinst antar jag.


HUMOR.

Fick världens bästa gottnyttårhälsning igår. Jag gick igång som satan och började tjata om sånt som liknar nedanstående. Ingen i mitt sällskap fattade. Eller fattade gjorde de ju. De är ju intelligenta. Men. De tyckte inte det var roligt. Tur att jag och Johanna kan dra en rad skämt på SMS ibland. Bara för att liva upp tillvaron lite.


UPDATE.

Nu finns några inlägg från Köping inlagda. På rätt tid och rätt plats.

NEW YEARS EVE.

Igår styrde vi som sagt nyår i vår enkla boning. Som betalning för den sveda och värk som jag och Henrik drog på oss när vi dagen innan nyårsafton handlade mat och dryck tillsammans med halva Linköping skulle Helena dra en extra vits. Det tackar vi för. För att blanda upp vitsarna och skratten kokade Helena en förättssoppa. Gustavus briljerade med huvudrätt och efterrätt. (Jag ska äta upp det som blir kvar alldeles strax.) Två årskrönikor lästes upp. En ny årskrönika skrevs. Citatboken uppdaterades, big time. Ring klockaa ring missades. En skål, spilld champagne och ett gäng avfyrade partypoopers (partypoppers) hanns med inom loppet av två minuter. Kallt ute. Allsång på skansen spelades. Sängar bäddades och sovs i. I ett par timmar innan det var dags att gå upp igen. Allt är i sin ordning alltså. Idag har vi ätit skräpmat, skrattat åt gårdagen och inte gått utanför dörren. Life is good.

RSS 2.0